KİŞİSEL BLOG'UMDA YER ALAN TÜM GÖRÜŞLER, HİÇBİR 3. PARTİYE DEĞİL, SADECE BANA AİTTİR.



İrlandalı'ların saçları neden kızıl?

Burda her taksiye binişim ayrı bi anı.. kimi pat diye türkçe konuşup şaşırtıyo, kimi hiç susmadan konuşup bayıyo, kimi beni ısrarla Fransız ya da İspanyol zannedip güldürüyo.. Bugünkü kızıl saçlı İrlandalı taksi şöförü ise bize İrlandalıların neden kızıl saçlı olduğunu açıklayarak koparttı: "It's raining everyday, it's damn rust!"

6 yorum:

varol döken dedi ki...

bir keresinde irlandalılar ile maç yapıyorduk (içimizdeki irlandalılar değil ama öz be öz tatil irlandalıları), 40 yaşlarındaki irlandalı iri kıyım abi, benim kaval kemiğime bilerek ve isteyerek-cebren ve hile ile değil yani-bir tekme geçirdi... ben acıdan iki büklüm yere çöktüm ve tribündeki adamın eşiyle göz göze geldim, bana acıyarak bakacağını düşündüm... ama o kocasına sevgi dolu bir öpücük yollamayı tercih etti... zafer onlarındı... işte ben irlandalılar'ı ilk böyle tanıdım:)

blogunu çok sevdim, irlanda'ya karşı hep bir ilgim olmuştur, gitme şansı da bulamadım tabi... o yüzden yaz, yaz ve daha çok yaz ama biraz resim de ekle... şu iğne heykeli mesela...

görüşmek üzere...

Adsız dedi ki...

Varol bizim maçlarda yoktu oyle birisi ama :) evet fotolari bekliyoruz...

varol döken dedi ki...

bak sena ta irlandalar'dan birbirinin dibinde olup da birbirinden haberi olmayan arkadaşları buluşturuyorsun, bravo:)

bu maçlar başka maçlar abi, küçükken daha, sizi tanımamışken, sen ve ilhan'dan sonra irlandalılar melek kalırdı zaten:)

sena sen bize bakma, bloga bak, bol bol yaz:)

SENA dedi ki...

Ben zaten offline hayatımda etrafımdaki insanları biraraya getirmeye bayılırım, bunun blognotumda da olabilmesi benim için super bi keşif oldu :P

PS: iğneli heykelin resmini koycam soz!

Tuğçe Özel dedi ki...

Hep İrlanda'yı merak etmişimdir. Evet, yaşlanınca İrlanda'da yaşayacağım bu bünyeye sözüm var. Ayrıca yorumlarda eski çalışma arkadaşlarımı görmekten de mutluluk duydum. Sena lütfen blogunu ihmal etme her gün bakacağım :)

Adsız dedi ki...

hahahaha.
taksiciden harika bir yorum.
keltlerin kafkas kökenli olduğunu düşünürsek doğu karadenizle epey ortak yanları var.kızıl saç ve sürekli yağmur yağan coğrafyada yaşamak sadece iki örnek.