KİŞİSEL BLOG'UMDA YER ALAN TÜM GÖRÜŞLER, HİÇBİR 3. PARTİYE DEĞİL, SADECE BANA AİTTİR.



Birinin kafası karışıkmış..

Bu notu Cat, Ontario'da çamaşırhanesinde bulmuş. Çöp tenekesinin içindeki bira şişesine yapışık..

5 yorum:

Unknown dedi ki...

Sena merhaba,

hiç tanımadığın birinden birgün bir çiçek alırsan ne yaparsın?* onu bilmem, ama hiç tanımadığın ben, bu iletiyi sana yazıyorum.
bu aralar dünya üzerindeki birkaç arkadaşımla avrupa'da bir yer bulup buluşmayı amaçladık ve Dublin (nereden çıktıysa!)de karar verdik. Google'dan (ki kim akıl ettiyse bu kuuukılı allah razi olsin) dublin deyü arattırıken senin blog'una rastladım. Ve senden o taraflar hakkında biraz feedback + database ve her ne varsa verebileceğin bilgi türünde istemeye karar verdim.
eğer senin için de sakıncası yoksa, bir dahaki iletide birkaç şey sormak isterim. Bu arada o confused yazan arkadaş, son parasını alkole yatırmış bir ressam olabiler, muhtemelen hatun kişidir.

* ise şuna tekamül, eski zamanların en akılda kalıcı reklam metni...

puki dedi ki...

sena selam;

blogunu takip ediorum.. irlanda konusunda sormak istediklerim var..aslına bakarsan gelip orda çalışmak konusunda araştırma yapıorum ağırdan..değişiklik iyidir..

sorum şu:) kısa ve öz.. orda mutlu musun??umarım vakit bulup yanıtlarsın..konuşuruz..
bye

alcet dedi ki...

Merhaba Sena
Sen İrlanda'da irlandalılarla içiçe ben Alanya'da İrlandalılarla içiçe..2007 Martta geldim Dublinde 2,5 gün kaldım,bu sene Nisan, Mayıs , Ağustos sonu yine geleceğim.Umarım bir aksilik çıkmaz.Bu sefer biraz gezmek istiyorum oraları planda Cork'a da gitmek var ama..Senden şöyel bir yardım talebim olsa ne dersin acaba,30-40 kişinin (ortalama) toplanabileceği bir (projeksiyonlu salon,çay,kahve ikramı yapılabilecek ve bir Türkçe İngilizce bilen tercüman.Benim bulabildiğim Hotel Clarion Liffey Valley+Dublinde tercüme yapan Türk arkadaşlar.Tercüme parası normal geldide 60EU ,salon biraz pahalı geldi,2-3 saatlik bir topplantı için 400-600 EU+Kişi başı 5 EU çay kahve,bisküvi bedeli istiyorlar.Yapacak olduğum şey ise Apartman Toplantısı .Bilginiz yoksada canınız sağolsun. İstediğin defter, blok vb.varsa emrin olur. Ali Cetin alicetin@alicetin.com.tr

homo videns dedi ki...

evet ,evet!ne güzel söylemiş aykut,ama olay vizeye,yok efenim bilmem neye gelince işler o kadar kolay olmuo..nasıl olucaksa bi yolunu bulup, kendimi güneyli kardeşlerimin yanına atıp,önce içmeyi,sonra irlandalı olmayı öğrenmek gibi bi amaç oluşturdum bünyevi saptırımlarımda..üç günlük bi istek diil bu,hayatımın tamamını kaplasın istiyorum..zaten blogunu da,google a en çok irlanda kelimesi yazma rekoru kırarken gördüm..gerçi yazdıklarını okudum ama daha fazlasını rica etmemin sakıncası olmaz sanırım..paslı kafaların gerçekten nasıl yaşadıklarını merak ediyorum..sanırım irlandalı olmak yüzünden..yani kafasının karışmış olması...saygılar..

Adsız dedi ki...

evet ırlanda cok guzel bır yer bır de yagmur az yagsa..:) aslında o da gereklı.3 yıl kaldım.bence gorulmesı gereken bır ulke...